Usein kysytyt kysymykset

Miksi käyttäisin Kiddayta?

Nyt sinulla saattaa olla kuvia ja videoita eri sovelluksissa ja hajallaan eri laitteissa. Lisäksi lapseen liittyvää tietoa on paljon vielä myös paperisena. Kiddayn mobiilivauvakirja mahdollistaa kaikkien tietojen tallennuksen turvallisesti yhteen paikkaan.

Kuvien jakaminen on työlästä ja hankalaa, kun osalle tuttavia jaat niitä esim. WhatsAppilla ja joku saa kuvia sähköpostilla tai jopa paperiversioina. Mikään edellä mainituista tavoista ei ole tarkoitettu arkistoksi. Kiddaysta voit tehdä jakamisen automaattisesti yhden sovelluksen avulla ja se on luotu myös taltioimaan tieto pitkän aikaa. Kiddayn avulla voit luovuttaa helposti ainutlaatuiset hetket aikanaan lapselle itselleen.

Kidday tarjoaa:

  • Turvallisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Helppoutta ja ajan säästöä
  • Pitkäaikaisen arkiston
  • Sosiaalisen tavan vaalia lapsen kasvua yhdessä läheisten kanssa

Miten Kidday toimii?

Vanhempana perustat Kiddayhin lapsesi profiilin. Tämän jälkeen voit tallentaa lapsen aikajanalle tapahtumia, jotka sisältävät esimerkiksi valokuvia ja videoita. Aikajanalla voidaan julkaista myös Kiddayhin tallennettuja kasvutietoja.

Vanhempana voit kutsua perheen läheisiä ihmisiä seuraamaan lapsesi suojattua elämän aikajanaa. Seuraajat voivat tykätä ja kommentoida aikajanan tapahtumista. Näin lapsen ainutkertaisiin hetkiin tallentuu myös lapsen läheisten tunne ja muistot.

Kiddayssa on edellä mainittujen lisäksi paljon muita ominaisuuksia, joihin sinun kannattaa tutustua itse sovelluksen avulla. Lisää ominaisuuksia tulee koko ajan!

Mitä Kiddayn käyttö maksaa?

Kiddayn vauvakirjan perustoiminnot ovat sinulle täysin ilmaisia. Kehitämme Kiddayn premium-versiota, jossa pienellä vain muutaman euron kuukausikustannuksella saat käyttöösi paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

Mille käyttöjärjestelmille Kidday soveltuu?

Kiddayn mobiilivauvakirjan käyttö vaati älypuhelimen tai tabletin. Kidday on ladattavissa Android ja Apple iOS -järjestelmille. Kidday on rakennettu ensisijaisesti älypuhelinkäyttöön, mutta kehitämme parhaillaan myös selainversiota.

Minne Kiddayhin tallennetut tiedot varastoidaan?

Kidday tallentaa tiedot varmuuskopioituun ja turvalliseen pilvipalveluun. Tallennusalustaa käyttävät lukuisat luottamuksellista tietoa käsittelevät yhtiöt. Kiddayn vauvakirjan tallennusjärjestelmä takaa tietojen säilymisen vaikka puhelimesi rikkoontuisi tai häviäisi. Kirjautuessa uudella laitteella Kiddayhin, ovat tiedot heti käytettävissä uudelleen.

Luovutammeko lapsen tietoja ulkopuolisille?

Olemme perustaneet Kiddayn lasten ja lapsiperheiden turvallisuuden parantamiseksi. Emme luovuta lapsia koskevia henkilökohtaisia tietoja ulkopuolisille. Vain sinä vanhempana kontrolloit tietojen tallennusta ja jakamista.

Kuka näkee lapsesi tietoja Kiddayssa?

Kidday on rakennettu siten, että lapsen vanhempana sinä voit määritellä tallennettavien tietojen näkyvyyden Kiddayssa. Kidday tarjoaa sinulle mahdollisuuden kutsua läheisiä ihmisiä seuraamaan lapsesi suljettua tapahtumien aikajanaa. Aikajanalla julkaistavien aineistojen näkyvyyttä ohjataan seuraajakutsuilla ja henkilökohtaisilla seuraajien käyttöoikeuksilla. Kukaan muu ei näe lapsesi tapahtumia.

Kuka tarjoaa Kidday-palvelun?

Kidday vauvakirja on suomalaisen Muntius Oy:n palvelu ja tuotemerkki. Yhtiön toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa. Kiddayn ovat luoneet suomalaiset kaverukset Shamil Seifulla ja Juho Nieminen. Idea Kiddayn vauvakirja perustamisesta lähti arjen huomiosta, että lapsen kuvien jakaminen ja tietojen edes jonkin asteinen järjestelmällinen ylläpitäminen oli työlästä.

Yhtiön pääomistajia ovat perustajat Juho Nieminen ja Shamil Seifulla. Yhtiöllä on lisäksi useita enkelisijoittajia.

Miten voin vaikuttaa Kiddayn kehitykseen?

Kiddayn teknisestä kehityksestä vastaa kuuden henkilön suomalainen kehitystiimi. Tiimimme osaaminen on huipputasoa ja julkaisemme ahkerasti sovellukseen useita sen toimintaa parantavia ja lisäominaisuuksia tuovia päivityksiä.

Toivomme sinulta palautetta ja uusia ideoita Kiddayn vauvakirjan kehittämiseksi. Voit olla meihin yhteydessä henkilökohtaisesti tai käyttää asiakaspalvelumme sähköpostia support@muntius.fi

Voinko sijoittaa Kiddayn taustalla olevaan yhtiöön?

Kidday tarjoaa huikean kasvupotentiaalin ja olemmekin saaneet taustalle merkittävän sijoittajajoukon. Olemme hyvin kiinnostuneita uusista omistajista, joten toimi heti asian kiinnostaessa.

Sijoittamiseen liittyen ota yhteyttä yhtiömme toimitusjohtajaan Juho Niemiseen.